Opdracht info


 

Hoe werkt de bestelling?

Super bedankt voor de interesse in mijn werk! Mocht je een portret willen bestellen, ontvang ik graag een email met uw wensen en zullen we de referentiefoto's en startdatum bespreken. Daarna kan er een plekje op de wachtlijst gereserveerd worden. Hiervoor vraag ik een voorschot van 30%. Dit bedrag is voor de tijd en materiaal en kan niet teruggestort worden.
Voor betalingen accepteer ik een bankoverschrijving.
 
Wens je een origineel cadeau te schenken ? Hoe leuk is een portret van onze geliefden (viervoeters).
‚Äč

Verzending

Portretten kunnen wereldwijd verzonden worden. Binnen België  bedragen de verzendkosten €10,-. Verzendkosten buiten België  kunnen variëren, afhangend van het land van bestemming. Ik verstuur de portretten goed verpakt om beschadigingen te voorkomen. Alle portretten worden verzekerd verstuurd.

Het tekenproces

Gedurende het tekenproces zal ik regelmatig foto's doorsturen, zodat je kan zien hoe het wordt en eventueel feedback kan geven. Wanneer je 100% tevreden bent met het eindresultaat kan het resterende bedrag overgemaakt worden. Daarna zal ik het portret versturen.

Referentiefoto's

Om ervoor te zorgen dat het eindresultaat zo gelijkend en gedetailleerd mogelijk is, heb ik een of meerdere goede referentiefoto's van het dier nodig. Soms komt het voor dat het desbetreffende dier is overleden en dat de beschikbare foto's van mindere kwaliteit zijn. Stuur mij dan gerust een mailtje! Ik ben altijd in voor een uitdaging en het maken van een aandenken vind ik ontzettend mooi om te doen. Het is ook mogelijk om meerdere foto's te combineren. Hieronder wat punten om op te letten tijdens het maken en uitzoeken van foto's. Bij twijfel over de kwaliteit van foto's ben ik vrijblijvend beschikbaar voor advies.

Foto tips:

1. Denk om de belichting. Foto's genomen in daglicht en zonder flits geven de kleuren van het dier het beste weer.
2. Neem de foto op ooghoogte van het dier. Wanneer de foto erg van boven of van onderen is genomen kunnen de proporties vervormd lijken.
3. Ogen zijn erg belangrijk! Hoe beter ik de ogen kan zien, hoe beter ik het karakter kan neerzetten.
 
 
 

 

 

Grafietpotlood

21x30cm : 175 euro

30x40cm: 300 euro

kleurpotlood

21x30cm :  250 euro

30x40cm :  475 euro

Pastelpotlood op Pastelmat

21x30cm  ;  200 euro

30x40cm.  : 350 euro

Kleurpotlood & pastel, inclusief achtergrond

21x30cm. :  250 euro

30x40cm. :  475 euro

Meerdere personen of dieren op 1 portret ? Stuur gerust een mailtje voor een prijsindicatie